Fira Natura

FIRA NATURA

La Fira del medi ambient i qualitat de vida

Els membres d’IPCENA, com a entitat ecologista que fou fundada l’any 1990, van considerar important la possibilitat d’organitzar una fira de medi ambient, com activitat de sensibilització i promoció d’hàbits més sensibles, respectuosos i saludables pel medi i les persones. Després d’un període d’estudi, reflexió i preparació, entre el 23 i el 25 d’abril de 1999, va néixer la primera edició de Fira Natura i de forma ininterrompuda l’hem anat organitzant cada any.

Fira Natura és una fira amb una llarga trajectòria, dins de Fira Natura hi trobaràs medi ambient i qualitat de vida, perquè des d’IPCENA-EdC treballem per reunir aquests dos conceptes en un mateix espai perquè no aconseguim entendre’ls l’un sense l’altre.

Cada any que passa, la província de Lleida coneix més la fira i la valora de tal manera que molts expositors han fidelitzat els visitants com a clients propis. Tot i això, els nous expositors són molt preuats perquè les novetats que porten són necessàries per anar millorant la fira.

Amb una mitjana d’aproximadament 10.000 visitants, més d’un centenar d’expositors i un centenar d’activitats, Fira Natura s’ha convertit, en els divuit anys d’història, en la fira de medi ambient i qualitat de vida més important de la província de Lleida i entre les tres més importants de Catalunya.

Com a valor afegit, Fira Natura compta amb la col·laboració de gairebé mig centenar de voluntaris que col·laboren per fer més agradable la visita a tothom que vulgui gaudir de la fira i d’ajudar als expositors en cas de tenir algun inconvenient. D’aquesta manera, Fira Natura es converteix en l’única fira ambiental de Catalunya gestionada i coordinada per una entitat ambiental i amb tant llarg recorregut.

Per a més informació visiteu la nostra web de Fira Natura

 http://www.firanatura.org/

Vista Passadis

Idioma

GUIA PIRINEUS

SIGNATURES SOS OSSOS PIRINEU

RECOLLIDA SIGNATURES CIGONYES LLEIDA

Guia Natura de Catalunya

Guia Pirineus

Del Mediterrani a l'Atlàntic