Per Sant Jordi regala la Guia Pràctica per conèixer la Natura de Catalunya

sant_jordi_ipcenaLa primera guia per conèixer la natura del nostre país amb 680 págines i amb més de 1.500 il·lustracions a color, que recull d’una forma didàctica i acurada el medi físic i la diversitat, que comprèn el nostre patrimoni natural.

Podeu adquirir-la a la parada que tindrem montada el dia 23 d’abril a la Plaça Sant Joan de Lleida durant tot el dia. (Recordeu que els socis la podeu adquirir en condicions especials)

Aobjeccio_fiscal_ipcena més a més, si esteu interessats/des en conèixer què és l’objecció fiscal i voleu saber com realitzar-la, us informarem a la mateixa parada.

També trobareu tota la informació en el següent post: http://ipcena.org/ipcena/objeccio-fiscal-renda-2014/

salvem_montrebei_ipcena

I per últim, si encara no heu signat la petició perquè Endesa no realitzi la presa a Mont-rebei, a la parada hi ha tota la informació disponible respecte aquesta campanya. Ja que, tot i que sembla que Endesa s’ha retirat, busquem obtenir la seva negativa per escrit.

Si encara no has signat, podràs fer-ho a la parada de la Plça Sant Joan o a change.org on continua oberta la campanya de recollida de signatures.

Idioma

Taulell Informatiu

RECOLLIDA SIGNATURES CIGONYES LLEIDA

Calendari Plantes Remeieres 2019

NOVA Revista Paratges N55 – 2017

No ofèn qui vol, sinó qui pot

Guia Natura de Catalunya