Pinxos anti-coloms letals a edificis de Lleida

Els sistemes anti-coloms que han ubicat en tot el voltant dels dos edificis dels carrers Issac Albeniz, Cos Gayón i Av. Madrid amb Passeig de Ronda de Lleida, estan impedint no només l’accés dels coloms i d’altres aus al seu interior, si no que també els estan matant !!!, com podeu veure també en alguna de les imatges que adjuntem hi ha un falciot mort i totalment travessat per varies de les pues d’aquest perillós invent que de inofensiu no té res. Cal destacar que els falciots son una espècie que esta protegida a nivell territorial, peninsular i europeu (Directiva Europea d’Aus i espècies silvestres en règim de protecció especial), així com els seus nius, ous i pollets. Destruir-los, matar-los i impedir l’accés suposa una infracció greu.

Aquests fets estan actualment en coneixement dels Tècnics Ambientals de la Generalitat per a la seva valoració i poder aportar una solució urgent amb els veïns. Des d’Ipcena-EdC procedirem a denunciar a la Comunitat de veïns al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya per una infracció molt greu.

Recordem que hi ha d’altres alternatives i sistemes no mortals i molt eficaços com poden ser xarxes, mosquiteres o altres sistemes que perfectament poden impedir l’accés d’aquestes aus sense causar-los cap dany (sempre que no tinguin nius, ous o cries).

Edifici 01 Edifici 02 Foto 01 Foto 03 Foto 04 La Manyana - 30 d'abril de 2017

La Manyana - 3 de maig 2017

logo-pdf-256x256

Denuncia anti-coloms Edifici Cós Gayon

Idioma

Taulell Informatiu

RECOLLIDA SIGNATURES CIGONYES LLEIDA

Calendari Plantes Remeieres 2019

NOVA Revista Paratges N55 – 2017

No ofèn qui vol, sinó qui pot

Guia Natura de Catalunya