Presentació de la primera Guia per conèixer la natura de Catalunya – Girona, 10/06/2014

El dia 10 de juny es va dur a terme a la Facultat de Lletres de la UdG de Girona la presentació de la Guia per conèixer la natura de Catalunya.

L’acte va comptar amb les intervencions de la senyora Emma Soy, de l’Associació de Naturalistes de Girona (ANC); el senyor Josep Vila, professor de la UdG; el senyor Josep Germain, de la ICHN ens va donar una magnífica conferència sobre la història del món naturalista a Catalunya que portava per títol “Apassionats per la natura. L’estudi i la protecció de la natura a Catalunya”; i finalment, van tancar l’acte el senyor Joan Maluquer, coordinador tècnic de la guia i el senyor Joan Vàquez, secretari general d’IPCENA i responsable de la direcció de la guia.

L’acte va començar passats uns minuts les 19:00h i hi van assistir col·laboradors de la guia i
simpatitzants i amics del món naturalista. En total es va comptabilitzar una cinquantena d’assistents. Esperem que l’esforç ens continui acompanyant en la resta de localitats on presentarem la guia.

guia_presentacio_girona_2014.1

Moment de la roda de premsa realitzada al Col·legi de Periodistes de Catalunya – Demarcació de Girona.

guia_presentacio_girona_2014.2

Visió general de l’acte de presentació de la primera Guia per conèixer la natura de Catalunya realitzada a la Facultat de Lletres de la UdG de Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Idioma

Taulell Informatiu

RECOLLIDA SIGNATURES CIGONYES LLEIDA

Calendari Plantes Remeieres 2019

NOVA Revista Paratges N55 – 2017

No ofèn qui vol, sinó qui pot

Guia Natura de Catalunya