Presentació de la primera Guia per conèixer la natura de Catalunya – Lleida, 06/06/2014

El dia 6 de juny es va dur a terme a la Sala Jaume Magre de Lleida la presentació de la Guia per conèixer la natura de Catalunya.

L’acte va comptar amb les intervencions del senyor Antonio Rodríguez, president d’IPCENA; el senyor Silverio Cerradelo, president de l’Assoc. Trenca; el senyor Josep Germain, de la ICHN ens va donar una magnífica conferència sobre la història del món naturalista a Catalunya que portava per títol “Apassionats per la natura. L’estudi i la protecció de la natura a Catalunya”; i finalment, van tancar l’acte el senyor Joan Maluquer, coordinador tècnic de la guia i el senyor Joan Vàquez, secretari general d’IPCENA i responsable de la direcció de la guia.

L’acte va començar passats uns minuts les 19:00h i hi van assistir col·laboradors de la guia, socis i sòcies d’IPCENA i simpatitzants i amics del món naturalista. En total es va comptabilitzar una cinquantena d’assistents. Esperem que l’esforç ens continui acompanyant en la resta de localitats on presentarem la guia.

guia_presentacio_lleida_2014.1

D’esquerra a dreta: Joan Vàzquez, Joan Maluquer, Antonio Rodríguez, Cristina Moncunill,Silverio Cerradelo i Josep Germain.

guia_presentacio_lleida_2014.3

 Visió dels i les assistents a la Sala Jaume Magre.

guia_presentacio_lleida_2014.2

Moment de la conferència d’en Josep Germain.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Idioma

Taulell Informatiu

RECOLLIDA SIGNATURES CIGONYES LLEIDA

Calendari Plantes Remeieres 2019

NOVA Revista Paratges N55 – 2017

No ofèn qui vol, sinó qui pot

Guia Natura de Catalunya