Presentació de la primera Guia per conèixer la natura de Catalunya – Reus, 03/06/2014

El dia 3 de juny es va dur a terme a la Biblioteca Central de Reus la primera presentació de la Guia per conèixer la natura de Catalunya.

L’acte va comptar amb les intervencions del senyor Andreu Escolà, president del GEPEC-EdC; el senyor Jordi Blay Boqué, professor del Dep. de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili; el senyor Josep Germain, de la ICHN ens va donar una magnífica conferència sobre la història del món naturalista a Catalunya que portava per títol “Apassionats per la natura. L’estudi i la protecció de la natura a Catalunya”; i finalment, van tancar l’acte el senyor Joan Maluquer, coordinador tècnic de la guia i el senyor Joan Vàquez, secretari general d’IPCENA i responsable de la direcció de la guia.

L’acte va començar puntualment a les 20:00h de la tarda i hi van assistir diferents col·laboradors de la guia i simpatitzants i amics del món naturalista. En total es van comptabilitzar un centenar d’assistents. Esperem que l’esforç ens continui acompanyant en la resta de localitats on presentarem la guia.

guia_presentacio_reus_2014.1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Idioma

Taulell Informatiu

RECOLLIDA SIGNATURES CIGONYES LLEIDA

Calendari Plantes Remeieres 2019

NOVA Revista Paratges N55 – 2017

No ofèn qui vol, sinó qui pot

Guia Natura de Catalunya