XV CAMP AMBIENTAL I DE TREBALL – MONTSEC 2015

Vacances amb aprenentatge i treball social, del 20 al 29 d’agost al Montsec.

Què millor que gaudir 10 dies en els paratges del Montsec. Lluny del caos humà, de la telebasura, dels neguits d’arribar tard… I a prop dels banys naturals, de les aromes de la vegetació, dels sorolls dels animals i del vent, de la convivència, de la cooperació, de la producció manual i ecològica, de l’autoconsum, de l’estalvi energètic i de l’ús d’energies renovables, del comfort amb un mateix i amb el grup.

Per una millora social i ambiental, NO HO DUBTEU, apunteu-vos al camp ambiental i de treball que s’organitza per quinzè any consecutiu des d’IPCENA.

Per tal de fer front als costos de material, allotjament i alimentació ecològica, es demana una inscripció prèvia i l’ingrés de l’import de participació al camp: 280€.

Participants: a partir dels 18 anys

Per a més informació i inscripcions:
forest@ipcena.org
973 26 37 93.

Visita el nostre event al Facebook: https://www.facebook.com/events/1650034305283124/


 

Vacaciones con aprendizaje y trabajo social, del 20 al 29 de agosto en el Montsec.

Qué mejor que disfrutar 10 días en los parajes del Montsec. Lejos del caos humano, de la telebasura, de los nervios por llegar tarde… Y cerca de los baños naturales, de los aromas de la vegetación, de los sonidos de los animales y del viento, de la convivencia, de la cooperación, de la producción manual y ecológica, del autoconsumo, del ahorro energético y del uso de energías renovables, del comfort con uno mismo y con el grupo.

Para una mejoría social y ambiental, NO LO DUDES, apunta-te al campo ambiental y de trabajo que organiza por quincena vez consecutiva IPCENA.

Para sufragar los costes de material, alojamiento y alimentación ecológica, se solicita una inscripción previa y el ingreso del importe de la participación en el campo: 280€.

Para más información e inscripciones:
forest@ipcena.org
973 26 37 93.

Visita nuestro evento en el Facebook: https://www.facebook.com/events/1650034305283124/

CARTELL_XV.CAMP.DE.TREBALL

Idioma

Taulell Informatiu

RECOLLIDA SIGNATURES CIGONYES LLEIDA

Calendari Plantes Remeieres 2019

NOVA Revista Paratges N55 – 2017

No ofèn qui vol, sinó qui pot

Guia Natura de Catalunya